Menu
Hydrophil

Hydrophil Kruiden Mondwater Essentie

Hydrophil
Hydrophil Kruiden Mondwater Essentie
  € 14,90Basisprijs: € 149,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Kleine fles, groot effect. Lange tijd een frisse adem

  De mondwateressence van Hydrophil is sterk geconcentreerd: 100 ml is genoeg om 130 liter mondwater te maken. Er kunnen dus 650 toepassingen worden gevonden in slechts één fles - wat kosten en verpakkingsmateriaal bespaart. Het verfrissende effect van het mondwater houdt ook lang aan: Aanvankelijk terughoudend van smaak, ontvouwt zich na het spoelen een aangenaam koele frisheid, waarin muntaroma's domineren, maar waarin in de afdronk ook duidelijk kaneel en tea tree olie naar voren komen. De milde essentiële oliën zorgen niet alleen voor een frisse adem, maar ondersteunen ook de mondgezondheid op een natuurlijke manier.

  Dicht bij het water. Watervriendelijke producten van Hydrophil

  "Waterminnend" zijn ze en daarom hebben ze zichzelf die naam gegeven: Christoph Laudon, Wanja Johannes Weskott en Sebastian Bensmann, de drie oprichters van het Hamburgse bedrijf Hydrophil (van het Oudgriekse hýdor "water" en phílos "liefhebben"). In 2013 ontstond uit hun gemeenschappelijke interesse en uit een blogpost van Sebastian over het onderwerp "waterverbruik in de textielproductie" het idee om zelf producten op de markt te brengen die niet alleen veganistisch en eerlijk zijn, maar vooral plasticvrij en waterbesparend: Producten waarvan de natuurlijke bestanddelen groeien zonder kunstmatige irrigatie en waarvan de andere bestanddelen bij compostering geen sporen achterlaten in het grondwater. Nadat het eerste product, een T-shirt, gretig aftrek vond, breidde Hydrophil zijn assortiment snel uit en heeft het zich nu gespecialiseerd in de productie van hygiëne- en lichaamsverzorgingsproducten - waar ligt het idee van waterbesparing immers meer voor de hand dan in de badkamer? Overigens: 10% van de winst wordt door Hydrophil gedoneerd aan de non-profit vereniging Viva con Agua de Sankt Pauli e.V., die zich inzet voor toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor mensen in landen in het Zuiden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20117

   Mondwaterconcentraat op basis van alcohol (biologisch) met menthol, groene muntolie, pepermuntolie (biologisch), salieolie (biologisch), tea tree olie, lavendelolie, kaneelschorsolie en kruidnagelbladolie. Schud de fles voor gebruik. Voeg voor één toepassing drie druppels essence toe aan 200 ml water. Gemaakt in Duitsland. Glazen flesje van 100 ml.

   Ingrediënten: ALCOHOL, AQUA, MENTHOL, MENTHA VIRIDIS LEAF OIL, MENTHA PIPERITA OIL, SALVIA OFFICINALIS OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS BUD OIL, LIMONENE, LINALOOL, CINNAMAL, EUGENOL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen