Menu

Hydrofiele kruidenmondolie

Hydrofiele kruidenmondolie
  € 19,90Basisprijs: € 199,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Ayurvedische traditie. Hanze interpretatie

  Olietrekken is al duizenden jaren een traditie in de Ayurvedische leer. Terwijl daar meestal pure sesamolie wordt gebruikt, bevat de plantaardige mondolie van het Hamburgse bedrijf Hydrophil een hele reeks andere oliën die goed zijn voor de reinigende en verzorgende werking in de mond en - als welkome bonus - zorgen voor een frisse adem na gebruik. De smaak van pure olie in de mond kan aanvankelijk onbekend en voor sommigen zelfs wat onaangenaam zijn, een gevoel dat na een korte gewenningsperiode zou moeten verdwijnen. Het gebruik van smakelijke oliesoorten zoals kaneelschors en anijsolie vergemakkelijkt het gebruik, zelfs voor beginners - kruidnagelbloesemolie heeft een bijzonder intense smaak. Selectief aangebracht met een wattenstaafje kan de olie ook worden gebruikt ter ondersteuning van irritaties van het mondslijmvlies of het tandvlees.

  Dicht bij het water. Watervriendelijke producten van Hydrophil

  "Waterminnend" zijn ze en daarom hebben ze zichzelf die naam gegeven: Christoph Laudon, Wanja Johannes Weskott en Sebastian Bensmann, de drie oprichters van het Hamburgse bedrijf Hydrophil (van het Oudgriekse hýdor "water" en phílos "liefhebben"). In 2013 ontstond uit hun gemeenschappelijke interesse en uit een blogpost van Sebastian over het onderwerp "waterverbruik in de textielproductie" het idee om zelf producten op de markt te brengen die niet alleen veganistisch en eerlijk zijn, maar vooral plasticvrij en waterbesparend: Producten waarvan de natuurlijke bestanddelen groeien zonder kunstmatige irrigatie en waarvan de andere bestanddelen bij compostering geen sporen achterlaten in het grondwater. Nadat het eerste product, een T-shirt, gretig aftrek vond, breidde Hydrophil zijn assortiment snel uit en heeft het zich nu gespecialiseerd in de productie van hygiëne- en lichaamsverzorgingsproducten - waar ligt het idee van waterbesparing immers meer voor de hand dan in de badkamer? Overigens: 10% van de winst wordt door Hydrophil gedoneerd aan de non-profit vereniging Viva con Agua de Sankt Pauli e.V., die zich inzet voor toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor mensen in landen in het Zuiden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20116

   Bevat sesamolie (biologisch), salieolie (biologisch), anijsolie, kruidnagelbloesemolie, neemolie, kaneelschorsolie en kardemomolie. Aanbevolen wordt het 's ochtends te gebruiken: doe een theelepel olie in de mond en trek het intensief door de interdentale ruimtes en beweeg het rond in de mond. Volgens de Ayurvedische leer wordt dit proces gedurende 20 minuten uitgevoerd, maar ook bij een kortere toepassing kan een verzorgend effect worden waargenomen. Uitspugen na gebruik en de tandverzorging gewoon voortzetten. Gemaakt in Duitsland. 100 ml glazen fles
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu