Menu

Hydrofiele Kruiden Mondwater Essentie

Hydrofiele Kruiden Mondwater Essentie
€ 14,90Basisprijs: € 149,00/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Klein flesje, groot effect. Frisse adem voor een lange tijd

De mondspoelessence van Hydrophil is sterk geconcentreerd: 100 ml is genoeg om 130 liter mondwater te maken. 650 toepassingen kunnen dus in slechts één fles worden gevonden - wat kosten en verpakkingsmateriaal bespaart. Het verfrissende effect van het mondwater houdt ook lang aan: Aanvankelijk ingetogen van smaak, ontvouwt zich na het spoelen een aangenaam koele frisheid, waarin muntaroma's overheersen, maar waarin in de afdronk ook duidelijk kaneel en tea tree olie naar voren komen. De milde essentiële oliën zorgen niet alleen voor een frisse adem, maar ondersteunen ook de mondgezondheid op een natuurlijke manier.

Dicht bij het water. Watervriendelijke producten van Hydrophil

"Waterminnend" zijn ze en daarom hebben ze zichzelf die naam gegeven: Christoph Laudon, Wanja Johannes Weskott en Sebastian Bensmann, de drie oprichters van het in Hamburg gevestigde bedrijf Hydrophil (van het Oudgriekse hýdor "water" en phílos "liefhebben"). In 2013 ontstond uit hun gemeenschappelijke interesse en een blogpost van Sebastian over het thema "waterverbruik bij textielproductie" het idee om hun eigen producten op de markt te brengen die niet alleen veganistisch en eerlijk zijn, maar vooral ook plasticvrij en waterbesparend: Producten waarvan de natuurlijke bestanddelen zonder kunstmatige irrigatie groeien en waarvan de andere bestanddelen bij compostering geen sporen in het grondwater nalaten. Nadat het eerste product, een T-shirt, gretig aftrek vond, breidde Hydrophil zijn productgamma snel uit en heeft het zich nu gespecialiseerd in de fabricage van hygiëne- en lichaamsverzorgingsproducten - waar ligt het idee van waterbesparing immers meer voor de hand dan in de badkamer?
Overigens: 10% van de winst wordt door Hydrophil geschonken aan de vzw Viva con Agua de Sankt Pauli e.V., die zich inzet voor de toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor mensen in landen in het Zuiden van de wereld.

Productinformatie

Artikel nummer 20117

Mondspoelconcentraat op basis van alcohol (biologisch) met menthol, groene muntolie, pepermuntolie (biologisch), salieolie (biologisch), tea tree olie, lavendelolie, kaneelschorsolie en kruidnagelbladolie. Schud de fles voor gebruik. Voor één toepassing: voeg drie druppels essence toe aan 200 ml water. Gemaakt in Duitsland.
glazen fles van 100 ml
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu