Menu

Huishoudhandschoenen natuurrubber

Maat L
Huishoudhandschoenen natuurrubber
Maat L
  Maat L
  € 2,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Makkelijk voor handen en milieu

  In tegenstelling tot conventionele rubberen handschoenen zijn deze huishoudhandschoenen niet alleen vriendelijk voor uw handen bij het afwassen en schoonmaken, maar ook voor het milieu, omdat ze gemaakt zijn van zuiver natuurrubber. Rubber wordt gewonnen uit het sap van de rubberboom en kan onder invloed van zon, vocht en lucht op natuurlijke wijze ontbinden en afbreken. Het materiaal is sterk genoeg om langdurig bestand te zijn tegen mechanische belasting en belasting door schoonmaakmiddelen, maar zorgt toch voor de nodige gevoeligheid. De katoenen flock aan de binnenkant zorgt voor een goede pasvorm en vermindert transpiratie.

  Eerlijk tot de macht twee. Voor alle betrokkenen

  Eerlijkheid heeft vele dimensies - dit wordt bewezen door het biologische cosmeticabedrijf Fair Squared en zijn merken FairZone (met huishoudelijke producten) en FairMove (met vrijetijds- en sportartikelen), die zich inzetten voor transparantie, sociale en milieuvriendelijkheid, dierenwelzijn en vooral solidariteit met mensen in achtergestelde gebieden in de wereld. Dit blijkt uit keurmerken zoals het Fairtrade-zegel voor eerlijk geproduceerde ingrediënten, het NATRUE-zegel, dat natuurlijke en biologische cosmetica onderscheidt, certificaten van de Vegan Society en PeTA, die bewijzen dat Fair Squared producten vrij zijn van dierlijke ingrediënten en dierproefvrij zijn geproduceerd, en het Halal-symbool, dat ook het alcohol-ethanol uitsluit. Het hoofddoel van Fair Squared is het aantal eerlijk verhandelde ingrediënten voortdurend te verhogen en zo het gebrek aan evenwicht in de wereldhandel te verminderen. Handelspartners zijn bijvoorbeeld producenten van abrikozen- en amandelolie uit Pakistan, karitéboter uit Ghana of rubber uit India.

  Productinformatie

  Artikel nummer 61896

   100% natuurrubber, herkomst India. Katoenvlokken aan de binnenkant. Kleur geel. Gemaakt in Sri Lanka. In twee maten.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu