Menu

Huisbel modern

Huisbel modern
  € 2.400,00
  € 1.529,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Correct bellen, modern

  Dit rechtlijnige ontwerp van Vader Abraham van de abdij van Königsmünster biedt een creatieve moderne oplossing. De klassieke klok, vervaardigd in de klokkengieterij Peter Glasbrenner in Schwäbisch Hall, vindt zijn functie in een houder van gesmeed en gepolijst messing.

  Productinformatie

  Artikel nummer 18908

   Kleine kloosterbel, reeds gemonteerd in een messing klokkenhouder. Totale hoogte 36 cm, uitsteeksel 23 cm. Diameter klok 19,5 cm, totaal gewicht 8,5 kg. Voor het afdekken van de bel worden twee koperen sierkoppen meegeleverd, die kunnen worden vastgelijmd nadat de bel is bevestigd. Een lederen band dient als beltrekker. De slagtoon van de bel is h''. Geleverd zonder bevestigingsmateriaal; wij raden u aan deskundige hulp in te roepen voor een veilige bevestiging.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Goede dingen van kloosters

   Wij brengen levende kloostercultuur uit heel Europa rechtstreeks bij u thuis - in de vorm van smakelijke, verzorgende en met de hand vervaardigde producten die hun waarde in het dagelijkse kloosterleven voor lichaam en ziel allang hebben bewezen.

   Goede dingen van kloosters
   Menu