Menu

Houten puzzel sprookje

Sterntaler
Houten puzzel sprookje
Sterntaler
€ 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Sprookjesachtige vingeroefening. In het grijpen en het grijpen

Bevordering van de fijne motoriek en visuele waarneming, ontwikkeling van intrinsieke motivatie, concentratievermogen en geduld - er zijn talloze goede redenen waarom puzzels zo'n grote educatieve waarde hebben. Grijpen en grijpen staan hier vlak naast elkaar. En laten we één ding niet vergeten: het plezier van het spel. Dit plezier is natuurlijk des te groter wanneer de puzzel, dankzij zijn stevige vervaardiging, bestand is tegen de pogingen van het kind om te grijpen en te passen - hoe ongeoefend het in het begin ook mag zijn.

Deze puzzel van massief berkenhout buigt niet, zodat de afzonderlijke stukjes ook bij veelvuldig gebruik blijvend in elkaar passen, en geeft het kind bovendien het bijzondere, aangename gevoel van het natuurlijke materiaal. De precieze lasersnede zorgt voor een optimale pasvorm. De motiefrand, die stevig aan de grondplaat is bevestigd, verhindert dat de reeds geplaatste puzzelstukjes weer wegglijden; het gevoel van voldoening wanneer afzonderlijke puzzelstukjes correct zijn geplaatst, blijft dus behouden. Last but not least stimuleert een motief uit de belevings- en gedachtenwereld van het kind het oplossen van de puzzel van saamhorigheid - sprookjesmotieven zijn daarom ideaal om jongere kinderen kennis te laten maken met legpuzzels, vooral als ze zo artistiek in beeld zijn gebracht als deze. Wat bijzonder leuk is aan onze versie en enorm nuttig voor de allerkleinsten, is dat de puzzelknipsels zogenaamde grillen bevatten - centrale figuren zijn niet in stukken geknipt. De vos is onmiddellijk herkenbaar en begrijpelijk als een vos, de wolf als een wolf. Dit maakt het voor het kind, vooral in het begin van zijn of haar puzzelcarrière, gemakkelijker om de afzonderlijke plaatjes samen te voegen tot het overkoepelende motief. En opdat het kind het spannende puzzelspel onderweg niet hoeft te missen, kan het dankzij de stevige afdekplaat zonder verlies van de ene plaats naar de andere worden vervoerd (of veilig opgeborgen tot de volgende speelse toegang).

Waarschuwing:

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden.

Productinformatie

Artikel nummer 205149

Berkenhout (oorsprong Rusland), in kleur bedrukt. Breedte 35 cm, hoogte 26 cm, dikte 1 cm. Gewicht 600 g.
47 onderdelen
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu