Menu

Houten latten voor het zwenkwiel

Houten latten voor het zwenkwiel
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Er zijn veel houten pottenrollers. Het is echter zeldzaam genoeg om de oprolbare plantenpotonderzetters in overtuigende kwaliteit te krijgen. Reden genoeg voor ons productmanagement om een speciaal model te laten maken. Deze pottenwals voor binnen wordt exclusief voor Manufactum gemaakt in een timmermanswerkplaats in Lüneburg: van Douglas, eiken en beuken latten, stevig aan elkaar geschroefd met met rubber beklede apparatenwielen, waarvan er één zelfs kan worden vergrendeld.

  Wendbare houten emmerdolly.

  Houten latten van verschillende breedtes en van drie verschillende houtsoorten worden hier samengevoegd tot een stevige emmerwagen: Eik, douglasspar en beuk. Op zijn vier kogelgelagerde apparaatwielen (één wiel is vergrendelbaar) kan de stevige bakwagen soepel in elke richting worden verplaatst. De rubberen loopvlakken van de wielen laten geen sporen na op de vloer.

  Productinformatie

  Artikel nummer 13734

   Voor binnengebruik. Houten latten van eik, douglas en beuk. Vier apparaten zwenkwielen met rubber loopvlak, waarvan één vergrendelbaar. 34 x 34 cm, hoogte 11 cm. Gewicht 3,2 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu