Menu

Hondenkussen

Groot
Hondenkussen
Groot
  € 359,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Een plek om te rusten. Een schuilplaats

  Als lid van het gezin heeft de hond zijn eigen plek in huis nodig, een plek waar hij kan slapen en zich kan terugtrekken, van waaruit hij zijn "roedel" in de gaten kan houden en kan volgen wat er rondom hem gebeurt - omdat hij een groot deel van zijn tijd liggend doorbrengt. Of een kussen of een mand geschikter is, hangt af van de gewoonten van de viervoeter zelf (en zijn grootte), maar ook van de eigenaar, immers zowel baas als hond moeten het leuk vinden.

  Het kussen, dat ongeveer 10 cm hoog is, is gemaakt met een licht verhoogde rand zodat er in het midden een lichte holte is. Het overtrek is gemaakt van antracietkleurige, robuuste half-panamastof van biologisch katoen, geweven in platbinding. Het heeft een ritssluiting zodat de vulling, die een aparte hoes heeft van natuurlijk gekleurde katoenen matrastijk, voor het schoonmaken kan worden verwijderd. De vulling zelf bestaat uit gelijke delen natuurlijke rubbervlokken en pellets van scheerwol. Deze laatste zijn afkomstig uit de gecertificeerde biologische veehouderij. Handgrepen aan beide smalle zijden van het kussen vergemakkelijken het vervoer.

  Let op:

  De hoes is afneembaar en kan in de machine worden gewassen op 40 °C.

  Productinformatie

  Artikel nummer 60831

   Overtrek van 100% katoen (stofgewicht 300 g/m²). Kleur antraciet. Met rits. Binnenhoes van 100% katoen. Kleur natuurlijk. Vulling van 50% natuurrubbervlokken, 50% zuivere scheerwolkorrels.
   Lengte 100 cm, breedte 80 cm, hoogte ca. 10 cm. Gewicht 5,3 kg.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu