Menu

Hoge Plantenbak Gegalvaniseerd

Hoge Plantenbak Gegalvaniseerd
159,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
momenteel niet beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Hij is bijzonder geschikt voor diepwortelende planten zoals rozen of clematissen - en ook voor plaatsen op balkons of terrassen waar weinig ruimte beschikbaar is. De bak is smal maar zeer hoog, zodat het substraatvolume over het geheel genomen ruim voldoende is. Op prominente plaatsen op het terrein, bijvoorbeeld bij de ingang van het huis, staat hij ook heel mooi als solitair.

Gegalvaniseerde plantenbakken

Deze plantenbakken zijn gemaakt van 1,2 mm dik plaatstaal. De dikke zinklaag wordt aangebracht in een dompelbad, de beste en duurzaamste manier van verzinken, en de containers hebben een traditionele, zeer eenvoudige vorm. De enige versiering zijn de handvatringen aan de zijkanten. Afhankelijk van de grootte worden de vaten gemaakt met één of meer afsluitbare afvoergaten. Gemaakt in Slowakije.

Productinformatie

Artikel nummer 40573

Deel 35 l. Hoogte 56 cm, Ø boven 35 cm, Ø onder 27 cm. Gewicht 6,5 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu