Menu

Hoeslaken dubbel jersey

Antraciet - 90–100 × 200 cm
Hoeslaken dubbel jersey
Antraciet - 90–100 × 200 cm
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Momenteel niet beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Dubbele trui. Elastische gebreide stof met dimensionale stabiliteit.

  Een zachte dubbele jersey die zich vooral onderscheidt van de gebruikelijke "jerseystoffen" door het gewicht per oppervlakte-eenheid van 180 g/m² - ondanks de fijnheid van de gebruikte garens. Bijzonder is de dubbele breimethode. Dit geeft zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant hetzelfde gladde stofuiterlijk. De stof is uiterst duurzaam en heeft een hoge elasticiteit en vormvastheid. De strijkvrije stof trekt snel aan en kreukt niet.

  Garen tellen.

  Het garen wordt aangegeven in Nm (metrisch getal). Hoe hoger het getal, hoe fijner het garen. Een garengetal van Nm 100 betekent dat 100 meter garen 1 gram weegt. Een extra cijfer wordt toegevoegd indien het garen uit verscheidene eendraadsgarens is getwijnd, bijvoorbeeld Nm 100/3 voor een garen dat uit drie eendraadsgarens is vervaardigd.

  Dubbele trui. Elastische gebreide stof met dimensionale stabiliteit.

  Een zachte dubbele jersey die zich vooral onderscheidt van de gebruikelijke "jerseystoffen" door het gewicht per oppervlakte-eenheid van 180 g/m² - ondanks de fijnheid van de gebruikte garens. Bijzonder is de dubbele breimethode. Dit geeft zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant hetzelfde gladde stofuiterlijk. De stof is uiterst duurzaam en heeft een hoge elasticiteit en vormvastheid. De non-iron wash is snel aangetrokken en kreukt niet.

  Let op:

  Andere afmetingen zijn als maatwerk verkrijgbaar bij ons klantencentrum.

  Productinformatie

  Artikel nummer 74227

   100% katoen. Basisgewicht 180 g/m². Garengetal Nm 60. Machinewasbaar op 60 °C, in de droger; niet strijken. Gemaakt in Duitsland. Voor matrassen tot 23 cm hoog.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu