Menu

Herenvest Wol-Katoen

Antraciet
Herenvest Wol-Katoen
Antraciet
S
159,00 €
119,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Klassiek vest. Geplateerd gebreid

Fijn gebreid vestje van biologische scheerwol en biologisch katoen met een vrij diepe V-hals en echte hoornen knoopjes. Smalle en fijne ribgebreide manchetten maken de mouwen en de romp af. De kleur van het garen dat de binnenkant van het platgebreide breisel domineert, is ook te zien aan de buitenkant van deze manchetten.

Van Seldom. Geplateerd breiwerk zonder naden

De breispecialist uit het Westerwald, Seldom, combineert twee technieken in zijn goederen. Enerzijds zijn ze "naadloos", d.w.z. volledig naadloos. Anderzijds worden zij gebreid met de plateertechniek. Hierbij wordt gewerkt met twee verschillende gekleurde garensystemen, waarbij het ene garen rechts overheerst en het andere links. De tweede kleur is echter nooit helemaal bedekt, waardoor een gemêleerde toon ontstaat.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 203448

75% scheerwol, 25% katoen. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: Echte hoornen knopen. Gemaakt in Roemenië. Ruglengte in maat L = 71 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu