Menu

Herenvest halve mouw fijne rib

Donkerblauw
Herenvest halve mouw fijne rib
Donkerblauw
  Donkerblauw
  € 64,90
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Klassiek shirt. Met aangehechte knoopsluiting.

  De stof met rechtse steek voor dit vest is gemaakt op oude breimachines. De knoopsluiting is verstevigd met gestreepte jacquardlinten. Het vest, dat ook kan worden gedragen als T-shirt bij een jeans, heeft een smalle kraag met een gekettelde buitenrand van fijne rib voor een goede afwerking bij de hals, de mouwen zijn afgewerkt met platte geribde manchetten. Het halsgedeelte is doorgestikt met een katoenen boord.

  Schiesser. Moderniteit door traditie

  "Schiesser is kwaliteit" - de geschiedenis van het bedrijf uit de Bodensee is inderdaad een geschiedenis van kwaliteit en innovatie: al 20 jaar na de oprichting waren de truien van Schiesser alom bekend, en op de wereldtentoonstelling van 1900 in Parijs kreeg de oprichter van het bedrijf, Jacques Schiesser, de "Grand Prix" voor zijn gevlochten en damasten truien. Schiess was de concurrentie altijd een stap voor: het bedrijf reageerde intelligent en experimenteel op grondstoffentekorten, bijvoorbeeld door zijn toevlucht te nemen tot netel of papierweefsel. De volgende producten van Schiessvertegenwoordigen een toevlucht in twee opzichten: In de eerste plaats werden breimachines van meer dan 60 jaar oud gerestaureerd en in gebruik genomen en werden hiervoor reserveonderdelen geproduceerd, waarvan de fabricage al lang was stopgezet. Ten tweede worden de machines die nu in de productievestiging van Schiesser in Tsjechië staan, gebruikt om de goed passende ondergoedmodellen van de eerste helft van de vorige eeuw te produceren - nu van langstapelig Egyptisch katoen dat in Griekenland wordt verwerkt.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 29098

   100% katoen. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: parelmoeren knopen. Gemaakt in Tsjechië. Ruglengte in maat 5 = 67 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen