Menu
Manufactum

Herenvest EtaProof®.

Donkerblauw
Manufactum
Herenvest EtaProof®.
Donkerblauw
  Donkerblauw
  € 449,00
  € 199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Functioneel en goed doordacht

  Deze slipjas is functioneel goed doordacht en rijkelijk gedetailleerd. Dat begint al met de lange rits die in de linker zijnaad is aangebracht, waardoor het gemakkelijk aan en uit te trekken is. Het buitenmateriaal is EtaProof®, een met was geïmpregneerd doek van biologisch katoen dat zo dicht geweven is dat de vezels opzwellen bij contact met vocht en waterdruppels op het oppervlak parelen. Alle ritsen zijn ook waterafstotend. De rits bij de hals is ook voorzien van een winddichte flap die aan de bovenkant wordt dichtgeknoopt. De breedte van de capuchonopening kan worden aangepast door middel van een trekkoord. Een ruime kangoeroezak houdt kleine voorwerpen voor dagelijks gebruik vast.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 207224

   100% katoen (EtaProof®). Plastic ritsen en koordstoppers, metalen oogjes en drukknopen. Grote kangoeroezak met ritsen en een rits in de linker zijnaad. Gemaakt in Polen. Ruglengte in maat L = 85.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten