Menu

Herenshirt visgraatmotief

Medium blauw
Herenshirt visgraatmotief Medium blauw
Herenshirt visgraatmotief
Medium blauw
Medium blauw
139,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Opvallende visgraat met een zacht gevoel

De stof van dit overhemd vertoont een opvallend visgraatmotief in zijn weving. Het wordt ook gekenmerkt door een zachte handgreep. Maar ook de technische details van de snede zijn opmerkelijk. De knoopsluiting van het doorknoopshirt is van boven open en van onderen verborgen. Twee knikplooien onder het schouderjuk verhogen het draagcomfort. Het overhemd heeft een Kent kraag en een opgestikte zak op de borst.

Van de oorsprong. Blue de Gênes

Lang geleden droegen de havenarbeiders in Genua werkkleding van een sterk, met indigo geverfd katoen. Aangezien Genua destijds tot Frankrijk behoorde, werd het in het Frans "Bleu de Gênes" genoemd, wat in Engelssprekende landen "Blue Jeans" werd. Tegen de achtergrond van deze geschiedenis werd in 2010 in Kolding, Denemarken, het label Blue de Gênes gelanceerd. Maar Ole Madsen, het brein achter het label, beperkt zich niet tot jeans. Hij maakt authentieke kleding van geselecteerde materialen waarvan het tijdloze ontwerp letterlijk de jaren doorstaat. De productie vindt bijna uitsluitend plaats in Europa, waarbij Blue de Gênes werkt met kleine familiebedrijven die elk specialist zijn op hun gebied. Zo komen de jeans uit Noord-Italië, sommige broeken uit Turkije en de overhemden uit Portugal.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 205731

80% katoen, 20% linnen. Stenen walnoten knopen. Gemaakt in Portugal. Ruglengte in maat L = 76 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu