Menu

Herenpet

Licht bruin
Herenpet Licht bruin
Herenpet
Licht bruin
Licht bruin
62
79,90 €
59,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Duurzaam en beschermend

Deze pet in de stijl van een klassieke schuifpet kan tegen een stootje. Het kan worden verfrommeld en opgerold, en het kan indien nodig ook worden gewassen. Het ademende buitenmateriaal is zo dicht dat de pet ook een goede bescherming biedt tegen de zon op de gevoelige delen van de huid op het hoofd: Mayser garandeert een UV-beschermingsfactor van 80 (volgens UV Standard 801, een realistische duurtest waarbij het Australische zonnespectrum wordt gesimuleerd). De look volgt het gruizige karakter van de pet; de antislip stof vertoont een lichte "used look".

Mayser Hoeden

Toen Leonhard Mayser in 1800 in Ulm zijn "Hutmacherey" opende, had hij nauwelijks kunnen vermoeden dat Mayser hoeden ooit een wereldmerk zouden worden, met een jaarproductie van 3,5 miljoen hoeden in 1963 (een recordjaar dat vandaag de dag nog steeds ongeëvenaard is). Vandaag de dag liggen de productiecijfers veel lager, maar Mayser, dat zijn hoeden in 44 landen verkoopt, mag zich nog steeds een wereldmerk noemen. Het geheim van het succes van het bedrijf dat gevestigd is in Lindenberg in de Allgäu, het vroegere "kleine Parijs" van de hoedenmode, is gedurende meer dan twee eeuwen hetzelfde gebleven: Kwaliteit. Hoewel ontwerp, inkoop en verkoop nog steeds in Allgäu plaatsvinden, is de productie in 2002 naar Slowakije verplaatst. Mayser bouwde er zijn eigen fabriek en kwalificeert er ook zijn eigen personeel.

Algemene productinformatie

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 11225

100% katoen. Zweetband 100% katoen. Gemaakt in Slowakije. Lengte van de paraplu voor maat 58 = 5,0 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu