Menu
Peregrine Trading

Herenjas Harris Tweed

Donkerblauw
Exclusief
Peregrine Trading
Herenjas Harris Tweed
Donkerblauw
  Donkerblauw
  € 459,00
  € 269,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Sportief jasje. Gemaakt van Harris tweed

  Harris tweed is het beroemde handgeweven weefsel van scheerwol van de Buiten-Hebriden eilanden Harris, Lewis, Uist en Berra, dat niet alleen warm en duurzaam is, maar ook karakteristiek geweven. Peregrine gebruikt het om deze sportieve jas te maken met een gebreide kraag die omhoog gedraaid kan worden. De jas heeft twee opgestikte balgzakken met kleppen, twee zijzakken aan de onderkant en een binnenzak.

  Verantwoordelijke traditie. Peregrine

  Peregrine is een Engels familiekledinglabel uit Manchester dat traditie combineert met verantwoordelijkheidsgevoel. Het label werd opgericht in 1796 en de traditie is duidelijk zichtbaar in het rijke textielerfgoed van de meer klassieke stijlen. Het verantwoordelijkheidsgevoel wordt weerspiegeld in de natuurlijke materialen die worden gebruikt en de transparantie in de productieketen. Het resultaat is integere kleding die volgens de hoogste normen wordt verwerkt. Daarbij werkt Peregrine nauw en dankbaar samen met de mensen die helpen bij het maken van de collecties om ervoor te zorgen dat dezelfde principes gelden voor de hele toeleveringsketen. En zo moedigt Peregrine zijn klanten vol vertrouwen aan met een zin die (nog steeds) zeldzaam is in de modewereld: "Koop minder en koop beter".

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 208414

   100% wol. Voering 100% katoen. Plastic knoppen. Gebreide kraag. Gemaakt in Engeland. Ruglengte in maat L = 69 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Niet strijken
   text
   Professionele droogkuis Mild proce
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten