Menu
Blue de Gênes

Herengilet asymmetrisch

Blauw-zwart
Blue de Gênes
Herengilet asymmetrisch
Blauw-zwart
  Blauw-zwart
  50
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Gedetailleerde afwerking

  De buitenstof van dit gilet is aan de voorzijde iets grover dan aan de achterzijde, wat in combinatie met de asymmetrische coupenaden zorgt voor een karaktervolle uitstraling. De achterkant van het gilet is bewerkt met longitudinale, vormverdelende naden, en een verstelbare stang maakt een gematigde aanpassing van de tailleomvang mogelijk. Het gilet is volledig gevoerd en heeft twee zakken.

  Komende van de oorsprong. Blue de Gênes

  Lang geleden droegen havenarbeiders in Genua werkkleding van een sterke katoen geverfd met indigo. Aangezien Genua toen bij Frankrijk hoorde, werd het in het Frans "Bleu de Gênes" genoemd, wat in Engelstalige landen "Blue Jeans" werd. Tegen de achtergrond van deze geschiedenis werd in 2010 in Kolding, Denemarken, het label Blue de Gênes gelanceerd. Maar Ole Madsen, het brein achter het label, beperkt zich niet tot jeans. Hij maakt authentieke kleding van geselecteerde materialen waarvan het tijdloze ontwerp letterlijk de jaren doorstaat. De productie vindt bijna uitsluitend plaats in Europa, waarbij Blue de Gênes samenwerkt met kleine familiebedrijven die elk specialist zijn op hun gebied. Zo komen de jeans uit Noord-Italië, sommige broeken uit Turkije en de overhemden uit Portugal.

  Bericht:

  Het kledingstuk kan afgeven op lichtgekleurde materialen zoals andere kledingstukken, meubels en meubelstoffen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 205737

   93% katoen, 6% polyester, 1% elastaan. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: Echte hoornknopen. Gemaakt in Italië. Ruglengte in maat 52 = 62 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen