Menu
Knowledge Cotton Apparel

Heren T-shirt Terrycloth

Olive
Knowledge Cotton Apparel
Heren T-shirt Terrycloth
Olive
  Olive
  € 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Badstof. Gemaakt van biologisch katoen en gerecycled polyester

  Badstof is gemaakt van meervoudig gedraaide garens die al de typische lussen met zich meebrengen - hier komt het gladde oppervlak vandaan. Badstof is echter niet alleen volumineus en zacht, het is ook luchtdoorlatend en aangenaam airconditionend, omdat het veel vocht kan opnemen dankzij het vergrote oppervlak door de lussen. Kortom: badstof is een goed materiaal voor een T-shirt als dit. Knowledge Cotton Apparel verwerkt er zowel katoen uit gecontroleerde biologische teelt als gerecycled polyester voor.

  Groene pionier uit Denemarken. Knowledge Cotton Apparel

  De uil in het logo van het Deense label Knowledge Cotton Apparel staat voor wijsheid en kennis: twee bouwstenen die kunnen worden toegepast op de bedrijfsgeschiedenis en de filosofie van het merk. Al in 1969 richtte Jørgen Mørup samen met zijn vader een klein textielbedrijf op in Herning, Denemarken, dat toen al gericht was op duurzaamheid. Eind jaren tachtig begonnen de twee hun kleding te produceren van ecologisch geproduceerde katoen, min of meer als de groene pioniers van Denemarken. In 2008 richtten zij als logisch gevolg en opnieuw als team, ditmaal met zoon Mads, het label Knowledge Cotton Apparel op, dat nu het traditionele erfgoed combineert met een hedendaagse duurzame bedrijfsstrategie. Vandaag de dag staat Knowledge Cotton Apparel voor casual, sportieve herenkleding, meestal gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen of "Happy Sheep Wool". Bovendien verwerkt het label gerecycleerde PET-flessen, die - versnipperd en verwerkt - tot draad worden gesponnen en vervolgens tot een robuuste, waterafstotende stof voor jassen worden verwerkt.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209688

   75% katoen, 25% polyester. Gemaakt in Turkije. Ruglengte in maat L = 78 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen