Menu

Heren T-shirt Gestreept

Wit-Blauw
Heren T-shirt Gestreept Wit-Blauw
Heren T-shirt Gestreept
Wit-Blauw
Wit-Blauw
69,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
uitverkocht, niet langer beschikbaar

Algemene informatie

Maritiem T-shirt. Gemaakt van halflinnen

Maritiem, fijn gestreept T-shirt in een klassiek design. Het halflinnen voelt karaktervol aan en heeft goede draageigenschappen, omdat het de positieve eigenschappen van katoen en linnen combineert. Het hemd heeft een borstzakje dat overeenkomt met het patroon.

Van de oorsprong. Blue de Gênes

Lang geleden droegen de havenarbeiders in Genua werkkleding van een sterk, met indigo geverfd katoen. Aangezien Genua destijds tot Frankrijk behoorde, werd het in het Frans "Bleu de Gênes" genoemd, wat in Engelssprekende landen "Blue Jeans" werd. Tegen de achtergrond van deze geschiedenis werd in 2010 in Kolding, Denemarken, het label Blue de Gênes gelanceerd. Maar Ole Madsen, het brein achter het label, beperkt zich niet tot jeans. Hij maakt authentieke kleding van geselecteerde materialen waarvan het tijdloze ontwerp letterlijk de jaren doorstaat. De productie vindt bijna uitsluitend plaats in Europa, waarbij Blue de Gênes werkt met kleine familiebedrijven die elk specialist zijn op hun gebied. Zo komen de jeans uit Noord-Italië, sommige broeken uit Turkije en de overhemden uit Portugal.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 206847

50% katoen, 50% linnen. Gemaakt in India. Ruglengte in maat L = 74 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu