Menu

Heren Sjaal Linnen Katoen

Lichtgrijs
Heren Sjaal Linnen Katoen Lichtgrijs
Nieuw
Heren Sjaal Linnen Katoen
Lichtgrijs
Lichtgrijs
42,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Zomers. Linnen en katoen

Een zomerse, lichte sjaal waarvan de fijne stof voor ongeveer tweederde uit linnen bestaat. Niet voor niets, want linnen vezels hebben een verkoelend effect, ze zijn luchtdoorlatend, ademend en ook vuilafstotend. Het goede derde katoen maakt de sjaal wat zachter en huidvriendelijker. De stof heeft een mooi gemêleerd uiterlijk door de verschillende kleuring van de schering- en inslagdraden. De scheringdraden lopen tot lange, fijne franjes aan de uiteinden van de sjaal, de inslagdraden tot smalle franjes aan de zijkanten van de sjaal.

Specialisten in sjaals. Dante

Het in Hof, Beieren, gevestigde Dante label is gespecialiseerd in sjaals van kasjmier, de fijnste lamswol en combinaties van deze twee vezels. Klassieke visgraat- en ruitpatronen zijn in de collecties te vinden, maar ook fantasierijke vrijetijdscombinaties. De sjaals zijn echter altijd visueel coherent en, vooral, gemakkelijk te dragen.

Let op:

De donkere afwerking van het kledingstuk kan afgeven op lichte materialen zoals andere kledingstukken, meubels en bekledingsstoffen.

Productinformatie

Artikel nummer 206804

65% linnen, 35% katoen. Gemaakt in Italië. Breedte 50 cm, lengte 190 cm (incl. franjes).
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu