Menu

Heren seersucker overhemd

Lichtblauw
Heren seersucker overhemd Lichtblauw
Heren seersucker overhemd
Lichtblauw
Lichtblauw
139,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Seersucker. Gemaakt van zuiver katoen

Seersucker is de naam die wordt gegeven aan een crêpestof met een "gerimpeld" oppervlak, dat ontstaat door de wisselende spanning van de kettingdraden tijdens het weven. De plastic stof voelt aangenaam luchtig aan op de huid, en is ook gemakkelijk te onderhouden omdat hij niet strijkbaar is. Het seersucker voor dit overhemd met opstaande kraag, borstzak en afgeronde rompzoom is gemaakt van zuiver katoen.

Van marktkraam tot catwalk. Oliver Spencer

Gefrustreerd door de beperkte mogelijkheden van de kunstacademie, gaf de Brit Oliver Spencer zijn studie op en opende in plaats daarvan zijn eigen kledingmarktkraam op de Londense Portobello Market. Terwijl hij in dit marktkraampje werkte, werd Spencers enthousiasme voor kleding en stoffen, dat tot op de dag van vandaag voortduurt, alleen maar groter. Bijgevolg kwam de volgende stap: zijn eigen modemerk. Nadat hij in de jaren negentig het label Favourbrook had gecreëerd en uitgebreid, richtte hij in 2002 Oliver Spencer op.
Met dit label, waarvoor Spencer letterlijk zijn naam draagt, combineert hij hoge kwaliteit en kleermakerswerk met moderne stijl en een relaxte designtaal - in lijn met de overtuiging dat casual en comfortabel niets te maken hebben met slordig. De kledingstukken worden gemaakt door Oliver Spencer in de beste Europese ateliers - bijna de helft daarvan in Engeland.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 207156

100% katoen. Stenen walnoten knopen. Gemaakt in Portugal. Ruglengte in maat L = 80 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Cadeaubonnen

Het is goed voor alles: Met onze PDF-cadeaubonnen kan je kiezen uit het volledige Manufactum-assortiment. Kies een motief dat je kan versturen via e-mail of uitprinten en persoonlijk aanbieden, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Bestel Nu
Menu