Menu

Heren seersucker overhemd

Lichtblauw
Heren seersucker overhemd
Lichtblauw
  Lichtblauw
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Seersucker. Gemaakt van zuiver katoen

  Seersucker is de naam voor een crêpe stof met een "gerimpeld" oppervlak, dat ontstaat door de wisselende spanning van de scheringdraden tijdens het weven. De plastic stof is aangenaam luchtig op de huid, en is ook gemakkelijk te onderhouden omdat hij niet strijkt. De seersucker voor dit overhemd met opstaande kraag, borstzak en afgeronde rompzoom is gemaakt van zuiver katoen.

  Van marktkraam tot catwalk. Oliver Spencer

  De Brit Oliver Spencer, gefrustreerd door de nauwe grenzen van de kunstacademie, gaf zijn studie op en opende in plaats daarvan zijn eigen kledingkraam op de Londense Portobello Market. Terwijl hij bij deze marktkraam werkte, groeide Spencers enthousiasme voor kleding en stoffen, dat tot op de dag van vandaag voortduurt. Bijgevolg kwam de volgende stap: zijn eigen modemerk. Nadat hij in de jaren negentig het label Favourbrook had opgericht en uitgebouwd, richtte hij in 2002 het merk Oliver Spencer op. Met dit label, waar Spencer met zijn naam letterlijk voor staat, combineert hij hoge kwaliteit en tailoring met een moderne stijl en een ontspannen ontwerptaal - in lijn met de overtuiging dat casual en comfortabel niets te maken hebben met slordig. De kleding van Oliver Spencer wordt gemaakt in de beste Europese ateliers - bijna de helft daarvan in Engeland.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 207156

   100% katoen. Stenen walnoot knoppen. Gemaakt in Portugal. Ruglengte in maat L = 80 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu