Menu

Heren jas van koeienhuid

Bruin
Heren jas van koeienhuid
Bruin
  Bruin
  € 999,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Het begin van een favoriet stuk

  Gemaakt van gewaxt rundleer, heeft Hack deze pittige halflange leren jas gemaakt waarvan de vorm is geïnspireerd op een historisch marine-dekjasje. Het leer heeft een levendige uitstraling. Het is nogal troebel van kleur en neemt snel allerlei gebruikssporen aan, kortom: het krijgt snel een mooi patina. De mouwen zijn voorzien van royaal gesneden leren garnituren, een geruite rompvoering van wol verwarmt de drager van de jas. De zijvakken zijn netjes afgewerkt en binnenin is een zak met rits in een leren omslag. De jas wordt gesloten met een metalen rits van Riri, waaroverheen een breed winddicht paneel met knopen.

  Hack. Lederwaren met karakter

  Achter Hack Lederware staat Christoph Hack, oprichter en fijn lederbewerker met een eigen atelier in Keulen. Hij werkt al tientallen jaren met een grote verscheidenheid aan leersoorten, waardoor hij een schat aan ervaring heeft opgedaan die doorwerkt in het ontwerp van de kledingstukken. Hack verwerkt bijvoorbeeld alleen leer met natuurlijke oppervlakken uit Duitsland, Italië en Scandinavië tot slijtvaste, functionele kleding en eenvoudige accessoires. De modellen van koeienhuid, paardenhuid en hertenhuid documenteren sporen van het leven van een dier, zoals insectenbeten of doornscheuren. Hun patina, dat zich ontwikkelt door beweging en veelvuldig dragen, is uitdrukkelijk gewenst omdat het bewijst dat het lederen kledingstuk met eer mag verouderen. Juist dit natuurlijke verouderingsproces geeft Hack jacks hun unieke "gezicht". Ze worden samengesteld in het hoofdkantoor van Hack in Keulen en in een Pools partnerbedrijf.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 200686

   Runderhuid (dikte 1,0-1,1 mm), chroomvrij gelooid. Lichaamsvoering 100% wol, mouwvoering 100% viscose. Metalen ritsen van oud messing, echte hoornknopen. 2 papierzakken, binnenzak met rits. Gemaakt in Polen. Ruglengte in maat 52 = 70,5 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen