Menu

Heren geruite overhemd jas

Groen-blauw
Heren geruite overhemd jas Groen-blauw
Heren geruite overhemd jas
Groen-blauw
Groen-blauw
199,00 €
149,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Sterk, zacht en verwarmend

De sterk geruite flanellen stof van dit overhemdjasje is gemaakt van 60 procent wol, 30 procent polyester en 10 procent andere vezels. Hierdoor is het warm en vormvast. Het ongevoerde jack is voorzien van vier opgestikte klepzakken waarin de stof diagonaal is geplaatst als visueel accent.

Groene pionier uit Denemarken. Knowledge Cotton Apparel

De uil in het logo van het Deense label Knowledge Cotton Apparel staat voor wijsheid en kennis: twee bouwstenen die kunnen worden toegepast op de bedrijfsgeschiedenis en de filosofie van het merk. Al in 1969 richtte Jørgen Mørup samen met zijn vader een klein textielbedrijf op in Herning, Denemarken, dat zich toen al richtte op duurzaamheid. Eind jaren tachtig begonnen de twee hun kleding te produceren van ecologisch geproduceerd katoen, min of meer als de groene pioniers van Denemarken. Als logisch gevolg en opnieuw als team, dit keer met zoon Mads, richtten ze in 2008 het label Knowledge Cotton Apparel op, dat nu het traditionele erfgoed combineert met een hedendaagse duurzame bedrijfsstrategie. Tegenwoordig staat Knowledge Cotton Apparel voor casual, sportieve herenkleding, meestal gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen of "Happy Sheep Wool". Bovendien verwerkt het label gerecycleerde PET-flessen, die - versnipperd en verwerkt - tot draad worden gesponnen en vervolgens tot een stevige, waterafstotende stof voor jassen worden verwerkt.

Algemene productinformatie

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 205241

60% wol, 30% polyester, 10% andere vezels. Plastic knopen. Gemaakt in China. Ruglengte in maat L = 76 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu