Menu

Heren Buccanoy Shirt Gestreept

Blauw-Wit
Heren Buccanoy Shirt Gestreept Blauw-Wit
Heren Buccanoy Shirt Gestreept
Blauw-Wit
Blauw-Wit
119,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Klassieke vorm. Opnieuw tot leven gebracht

Overhemden van dit type dateren uit de jaren 1920. Hun korte opstaande kragen boden de mogelijkheid om een extra elegante kraag aan te knopen. Zij genoten een grote populariteit tot de jaren 1940, toen zij steeds meer werden verdrongen door de tegenwoordig gebruikelijke overhemden met aflopende kraag. Sinds enkele jaren beleven ze echter een renaissance, zij het zonder de extra kraag. Pike Brothers rust het hemd uit met een borstzak die trouw is aan het patroon.

Pike Brothers. Geprobeerd en getest, maar niet het nieuws van gisteren

Het label Pike Brothers uit Bad Feilnbach in Opper-Beieren bewijst met zijn naar historisch voorbeeld vervaardigde kledingstukken uit de wereld van de werkkleding dat een goed uiterlijk en praktisch nut elkaar geenszins uitsluiten. Terwijl andere bedrijven creatieve geesten inzetten om de coupes uit te werken, worden bij Pike Brothers eerst historische originelen uit de meest uiteenlopende werkgebieden en met de meest uiteenlopende materiaalvereisten verzameld, vervolgens ontleed en ten slotte gereconstrueerd: coupes worden 1:1 genomen, stoffen worden opnieuw uitgegeven in samenwerking met traditiebewuste weverijen en, last but not least, de kledingstukken worden met de hand gemaakt in geselecteerde Europese kleermakerijen. Zo ontstaan producten die niet alleen visueel een verhaal vertellen, maar die net als hun modellen ook uiterst functioneel zijn en het hoogste comfort bieden - ongeacht de activiteit.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 202114

80% katoen, 20% linnen. Kokosnoten. Gemaakt in Portugal. Ruglengte in maat L = 79 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu