Menu
Klar Seifen

Heldere lavendel zeep

Exclusief
Klar Seifen
Heldere lavendel zeep
  € 6,90Basisprijs: € 46,00/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Exclusief

  Wij hebben een langdurige samenwerking met de zeepfabrikant Klar. De lavendelzeep is een van hun eerste producten in ons assortiment lichaamsverzorging. Klar kookt deze lavendelzeep exclusief voor ons in dit recept en met dubbele parfumering. Je vindt Klar Lavendelzeep in deze vorm exclusief bij Manufactum.

  Ook van Klar. Maar: geparfumeerd met lavendelolie.

  Een dubbel geurende lavendelzeep met kostbare lavendelolie uit Zuid-Frankrijk. De intense lavendelgeur is een klassiek middel tegen motten - daarom kan deze zeep het beste in de kledingkast worden bewaard. Het is gemaakt van een plantaardige zeep op basis van kokos- en olijfolie.

  <br />Klar zepen


  In 1840 opende Philipp Klar een zeepfabriek met aangrenzende winkel in de Hauptstraße van Heidelberg. Dit legde de basis voor de zeep traditie die vandaag de dag nog steeds zorgvuldig gecultiveerd wordt. "Beim Klar", zoals de medewerkers het bedrijf liefkozend noemen, gebruikt nog steeds hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. De zepen krijgen hun geur door toevoeging van parfums of essentiële oliën. En zelfs vandaag de dag worden in de fabriek nog traditionele processen en recepten gebruikt. Het resultaat is zepen van een kwaliteit die tot op heden onbetwist is gebleven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 201946

   150 g stuk

   Ingrediënten: SODIUM OLIVATE, SODIUM COCOATE, SODIUM STEARATE, AQUA, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, LAVENDER (LAVENDULA ANGUSTIFOLIA) OIL, LINALOOL, LIMONENE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten