Menu

Harris scheerzeep

Harris scheerzeep
€ 44,90Basisprijs: € 449,00/ 1kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Scheerzepen en -crèmes

Zeep lost de buitenste vetlaag van de baardharen op, zodat deze water kunnen opnemen en opzwellen. Tegelijkertijd zwelt het water ook de huid op, de baardharen gaan verticaal staan - en zijn dan klaar voor het scheren. Alleen een alkalisch (en niet pH-neutraal) romig schuim zorgt echter voor een goed zwellend effect en een diepe, gladde en zachte scheerbeurt. Bovendien zorgt het schuim ervoor dat het mesje gemakkelijker over de huid glijdt. Als voor het scheren enkele minuten een vochtige warme handdoek op de huid wordt gelegd, ondersteunt dit het gewenste effect. Na het scheren moeten alle zeepresten zorgvuldig met lauw water van de huid en de scheerkwast worden verwijderd. Een goede adstringerende aftershave, bijvoorbeeld die van Klar, neutraliseert de huid.

D. R. Harris - Londen's specialist in mannen verzorging sinds 1790

D. R. Harris is een van de oudste apothekers van Londen, zo niet de oudste, en is in die hoedanigheid nog steeds de Koninklijke Hofleverancier van Hare Majesteit. Sinds de oprichting in 1790 is D.R. Harris gevestigd in het St. James's district. Het bedrijf verwierf al snel faam als specialist van traditionele natscheerproducten zoals scheerzepen, -crèmes, aftershaves en -colognes, maar ook huidverzorgingsproducten maakten toen al deel uit van het repertoire. Intussen heeft de Londense drogisterij ook een ruim assortiment haarverzorgingsproducten, huidverzorgingsseries en zepen voor mannen en vrouwen in haar programma.

Productinformatie

Artikel nummer 13602

De discreet naar amandelen geurende scheerzeep van Harris is al sinds de jaren 1920 een klassieker. De milde, fijnschuimende scheerzeep met een laag watergehalte (pH-waarde 9,5-10,5) wordt met de scheerkwast opgebracht.
100 g stuk in een houten pot.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu