Menu

Güde Koksmes (lemmetlengte 25,5 cm)

POM
Güde Koksmes (lemmetlengte 25,5 cm)
POM
139,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

koksmes (couteau de chef).

Het keukenmes bij uitstek; u kunt het onder meer gebruiken voor
- het snijden van vlees
- het ontschubben van vis
- het raspen van groenten
- het hakken van uien
- het fijnstampen van peperkorrels en nog veel meer.

Het moet groot zijn, dan ondersteunt het de verschillende processen met zijn gewicht alleen. De perfecte hantering van dit universele gereedschap wordt bereikt na enige oefening: pak het handvat altijd met alle vingers vast en druk de duim tegen het lemmet. Bij het maken van een wiemsnede (voor het wegen van kruiden) wordt de afgeronde punt van het mes met één hand op het werkvlak gedrukt terwijl de andere hand het mes in een boog op en neer leidt.

Kantoormessen en koksmessen.

De meest veelzijdige messen zijn het kleine officemes (couteau d'office) en het grote koksmes (couteau de chef) met onbuigzame lemmeten die ver buiten de bolster uitsteken.

Professioneel kookgereedschap. Gesmede roestvrijstalen messen van Güde

Dit gesmede mes van Franz Güde uit Solingen, opgericht in 1910, heeft een tweede bolster uitgesmeed aan het eind van het heft; door dit extra gewicht verschuift het zwaartepunt van het mes naar achteren, waardoor het een superieure balans krijgt. Alle Güde messen zijn gemaakt van roestvrij messenstaal, ijsgehard (56 HRC), met de hand getrokken en met de hand geslepen. Wij bieden ze aan in twee versies: met handvatschalen van pruimenhout en - zoals al lang gebruikelijk is voor professionele messen om hygiënische redenen - met die van het thermoplastische polyoxymethyleen (POM). Alle handvatschalen zijn bevestigd met roestvrijstalen klinknagels.

Productinformatie

Artikel nummer 13068

Dit volumineuze mes biedt voordelen bij het snijden van zeer grote groenten (bijv. savooiekool). Lemmet 25,5 cm. Gewicht 346 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu