Menu
Leinenweberei Vieböck

Gordijn Zuiver Linnen Voile

Hoogte 225 cm - Wit
Exclusief
Leinenweberei Vieböck
Gordijn Zuiver Linnen Voile
Hoogte 225 cm - Wit
  Wit
  € 219,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Exclusief

  Gordijnen van zuiver linnen in zo'n uitstekende kwaliteit zijn zeldzaam. Daarom laten we dit speciaal voor ons maken. De traditionele weverij Vieböck weeft voor ons een buitengewoon fijne voile en maakt daarvan dit licht transparante, zacht draperende gordijn.

  Delicaat transparant met een zachte drapering. Linnen voile

  Een gordijn in volle vensterlengte van een buitengewoon lichte linnen voile kwaliteit. Het materiaalgewicht van linnen voiles ligt gewoonlijk tussen 140 en 160 g/m², maar ons gordijn heeft een materiaalgewicht van slechts 104 g/m² en een garengetal in schering en inslag van slechts Nm 36. Het heeft dus het typische heldere weefsel van een voile met een bijzonder delicate transparantie. De canvasgebonden stof met zijn fijnkorrelige gevoel en karaktervolle structuur valt zacht en produceert een al even zachte modulatie van het licht. Het gordijn is kant-en-klaar en verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Alle randen zijn gezoomd.

  Gordijnen van zuiver linnen

  Van de traditionele weverij Vieböck in het Oostenrijkse Mühlviertel krijgen we gordijnen van zuiver linnen van buitengewone kwaliteit: het linnen wordt verkregen uit langvezelig vlas van Europese oorsprong en in de hoofdzetel van het bedrijf in platbinding geweven. De gordijnen zijn kant-en-klaar en klaar voor onmiddellijk gebruik.

  Productinformatie

  Artikel nummer 27278

   100% linnen. Herkomst Europa. Basisgewicht 104 g/m². De krimp is 3-4%. Kleur zuiver wit. De zoom is 10 cm breed, de gordijnband 5 cm. Geweven en geconfectioneerd in Oostenrijk. Levering zonder gordijnroede en ringen.
   Breedte van het gordijn 180 cm

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 200 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten