Menu

Goede Schülmesser

POM
Goede Schülmesser
POM
  € 66,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf begin februari, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Gesmeed. Ook kleine messen.

  Deze messen komen uit een koksmessenserie voor professioneel gebruik. De kleine messen zijn ook gesmeed en hebben een tweede gesmede bolster aan het eind van het handvat, waardoor ze een uitstekende grip hebben.

  Professioneel kookgereedschap. Gesmede roestvrijstalen messen van Güde.

  Dit gesmede mes van Franz Güde's bedrijf uit Solingen, opgericht in 1910, heeft een tweede bolster uitgesmeed aan het einde van het heft; dit extra gewicht verplaatst het zwaartepunt van het mes naar achteren, waardoor het een superieure balans krijgt. Alle Güde messen zijn gemaakt van roestvrij messenstaal, ijsgehard (56 HRC), handgeslepen en handgeslepen. Wij bieden ze aan in twee versies: met handvatschalen van pruimenboomhout en - zoals om hygiënische redenen al lang gebruikelijk is voor professionele messen - met schalen van het thermoplastische polyoxymethyleen (POM). Alle handvatschalen zijn bevestigd met roestvrijstalen klinknagels.

  Productinformatie

  Artikel nummer 13058

   Met zijn korte, holle lemmet dat zich perfect aanpast aan ronde schillen, wordt het gebruikt voor het schillen van aardappelen en groenten. Gesmede schilmessen zijn zeldzaam. Lemmet 7 cm. Gewicht 66 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu