Menu
Giannini

Giannina Inductie Espresso Kooktoestel

Klein
Giannini
Giannina Inductie Espresso Kooktoestel
Klein
  € 114,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Nog steeds superieur. De Giannina

  De beroemde "Giannina" wordt al meer dan vijf decennia geproduceerd in een familiebedrijf aan de zuidelijke rand van de Italiaanse Alpen. Het wordt al lang geproduceerd met een basis die geschikt is voor inductiekookplaten. Het uiterlijk van de cafetiere is vrijwel ongewijzigd gebleven - de vorm en het materiaal (gepolijst roestvrij staal in plaats van aluminium) zijn hetzelfde gebleven; het handvat van de pot, dat nu in roestvrij staal is gegoten en ook als sluitclip dient, is steviger en ligt daardoor beter in de hand dan bij eerdere modellen. Het deksel van de kan, dat gemaakt is van roestvrij staal, is bijna drupvrij en houdt de kan steeds stevig vast. De "Giannina" heeft ook zijn variabiliteit behouden - afhankelijk van de positie van het filterelement, dat op twee hoogtes in het onderste deel van de pot kan worden gehaakt, bereidt hij verschillende hoeveelheden espresso. Winnaar van de Red Dot Design Award 2010.

  Productinformatie

  Artikel nummer 27346

   De "Giannina" is variabel omdat hij verschillende hoeveelheden koffie bereidt omdat de filterinzet op twee hoogtes kan worden geplaatst. Roestvrij staal 18/10, geschikt voor alle soorten fornuizen, inclusief inductie.
   Klein: Voor 1 of 3 kopjes. Volume 170 ml. Hoogte 15,5 cm, voet Ø 6,5 cm. Gewicht 730 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen