Menu

Gesmede kantoorspiraal

Gesmede kantoorspiraal
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Haakjes in momentum

  Onopvallende alledaagse dingen kunnen kleine Objekten van mindfulness worden, zoals deze spiraal uit de kloostersmederij van de benedictijnenabdij Königsmünster, die paperclips vasthoudt aan de twee magneten: de meegeleverde in de vorm van een kruis en alle andere.

  Een stad op een berg: Abdij Königsmünster in Meschede

  Volgens een oud Latijns vers verkozen de Zisterzienser voor hun kloosters valleien, de Benedictijnen bergen, de Franciscanen kleine steden en de Jezuïeten grote steden: "Bernhardus valles, montes Benedictus amabat, / oppida Franciscus, magnas Ignatius urbes". De benedictijnen van de abdij Königsmünster hebben zich hier zeker aan gehouden, want hun klooster torent hoog boven de Sauerlandse stad Meschede uit. Vanuit vogelperspectief kun je zien dat het een echt kloosterstadje is: op de voorgrond het gymnasium en de kloostergebouwen, geflankeerd door het Stiltehuis en de "Oase", verder naar achteren de werkplaatsen met smederij, timmerwerk en landbouw. Dit alles is ingebed in een parkachtige tuin.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69055

   Spiraal van smeedijzer (12 mm dik), met twee magneten. Ø 8,5 cm, breedte 4,5 cm. Gewicht 420 g. Met 50 paperclips.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Goede dingen van kloosters

   Wij brengen levende kloostercultuur uit heel Europa rechtstreeks bij u thuis - in de vorm van smakelijke, verzorgende en met de hand vervaardigde producten die hun waarde in het dagelijkse kloosterleven voor lichaam en ziel allang hebben bewezen.

   Goede dingen van kloosters
   Menu