Menu

Geld wisselen Supercourse groot

(Groot)
Blauw / Zwart
Nieuw
Geld wisselen Supercourse groot
(Groot)
Blauw / Zwart
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Dit is de grotere portemonnee uit de SUPERCOURSE-serie met een ritsvak voor kleingeld, ruimte voor biljetten en papieren van verschillende afmetingen, tien kaartsleuven en andere vakken. Kan worden gesloten met een drukknoop.

  Casus Supercursus

  Serie lederen koffers van uitzonderlijk zacht en fijn lamsleer. Banden van contrasterend rood of zwart leer zijn decoratief en maken de ritsen gebruiksvriendelijk. Deze handgemaakte etuis bieden verschillende inhouden een passende plaats: van het kleine etui voor sleutels en munten, tot het klassieke portemonneeformaat met compartimenten voor biljetten, creditcards en munten, tot de etuis met rits in twee verschillende formaten voor pennen, laptopaccessoires, reisbenodigdheden en vele andere inhouden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203650

   Afmetingen: B 9,5 x D 1,5 x H 17 cm
   Gewicht: 90 g
   Materiaal: lamsleer, semi-plantaardig gelooid; ritssluiting: messing, vernikkeld; riemen: lamsleer
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu