Menu

Gegoten aluminium kledingrooster

Gegoten aluminium kledingrooster
39,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Voor binnen en buiten.

Deze opvouwbare jashaak komt uit de oude matrijzenvoorraad van een Solinger gieterij. In de groeven kunnen vele kleerhangers met vochtig of te luchten wasgoed worden bevestigd, en met behulp van een waslijn die om de vertanding of door de gaten wordt geleid, kunnen twee van deze haken gemakkelijk worden veranderd in een ruimtebesparende opvouwbare wasdroger - bijvoorbeeld boven de badkuip.

Baden in lucht (in plaats van chemicaliën).

Een volkomen gratis remedie die enorm heilzaam is voor wollen en katoenen doeken, maar veel te weinig wordt toegepast, is gewoon wat tijd in de frisse lucht doorbrengen. Zet gewoon een apparaat op een tegen regen beschermde, halfschaduwrijke plaats waar de kledingstukken gedurende één tot enkele uren een luchtbad kunnen nemen.

Productinformatie

Artikel nummer 79103

Gegoten aluminium. Gemaakt in Duitsland. Hoogte 11 cm, breedte 2,5 cm, uitsteeksel 33 cm. Gewicht 190 g. Geleverd zonder bevestigingsmateriaal.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu