Menu

Gebreide sjaal voor heren Camel Hair

Blauw gemêleerd
Gebreide sjaal voor heren Camel Hair
Blauw gemêleerd
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Zacht, licht en verwarmend: kameelhaar.

  Het soepele breisel van deze sjaal vertoont een mooie structuur en een levendig gemêleerd effect. Aan de uiteinden van de sjaal vormen contrasterende strepen een harmonieuze afwerking. Het materiaal, puur kameelhaar, heeft bijna ongeëvenaarde eigenschappen: het is immens zacht, licht en verwarmend.

  Irish Craft. McKernan

  Achter de muren van de "McKernan Woollen Mills" in Tuamgraney in County Clare, Ierland, maken Anke en Eugene McKernan sinds 1985 - momenteel met vijf werknemers - fijne geweven en gebreide sjaals van geselecteerde natuurlijke vezels. Zo combineren ze het verleden met het heden. Zij weven bijvoorbeeld op oude Hattersley-weefgetouwen, echte klassiekers onder de mechanische weefgetouwen die al lang niet meer in productie zijn en daarom zorgvuldig worden onderhouden. Hetzelfde geldt voor een ongeveer 50 jaar oude Stoll breimachine, die de McKernans hebben aangevuld met hun "nieuwste" aanwinst, twee computergestuurde machines. Zo ver, zo technisch: wat hun producten echter zo uniek maakt, is vooral het diepe inzicht in materialen, kleuren en patronen dat uitgaat van het pure handweven - en het enthousiasme waarmee iedereen in het familiebedrijf te werk gaat.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205868

   100% kameelhaar. Gemaakt in Ierland. Breedte 35 cm, lengte 185 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu