Menu

Gebreide Sjaal Baby Alpaca

Blauw-grijs
Exclusief
Gebreide Sjaal Baby Alpaca
Blauw-grijs
  Blauw-grijs
  € 59,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Ribpatroon. Fijn geringd

  Voor de zeer zachte en lichte sjaals die hier worden aangeboden, verwerken Eugene en Anke McKernan pure baby-alpacawol van Peruaanse oorsprong in twee kleuren tot een fijn ribbreisel in County Clare, Ierland. De sjaals zijn afgewerkt met een smalle streep in de desbetreffende kleur.

  Irish Craft. McKernan

  Achter de muren van de "McKernan Woollen Mills" in Tuamgraney in County Clare, Ierland, maken Anke en Eugene McKernan sinds 1985 - momenteel met vijf werknemers - fijne geweven en gebreide sjaals van geselecteerde natuurlijke vezels. Zo combineren ze het verleden met het heden. Zij weven bijvoorbeeld op oude Hattersley-weefgetouwen, echte klassiekers onder de mechanische weefgetouwen die al lang niet meer in productie zijn en daarom zorgvuldig worden onderhouden. Hetzelfde geldt voor een ongeveer 50 jaar oude Stoll breimachine, die de McKernans hebben aangevuld met hun "nieuwste" aanwinst, twee computergestuurde machines. Zo ver, zo technisch: wat hun producten echter zo uniek maakt, is vooral het diepe inzicht in materialen, kleuren en patronen dat uitgaat van het pure handweven - en het enthousiasme waarmee iedereen in het familiebedrijf te werk gaat.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69291

   100% alpaca. Gemaakt in Ierland. Breedte 45 cm, lengte 210 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu