Menu

Gebreide herenmuts

Antraciet blauw oranje
Gebreide herenmuts
Antraciet blauw oranje
  Antraciet blauw oranje
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Zacht, glad en verwarmend

  Alpacahaar met zijn uitzonderlijke thermische eigenschappen en gladde zijde vullen elkaar aan in de garens van deze zachte, verwarmende muts. De muts is daarom comfortabel om te dragen, zelfs voor mensen die gevoelig zijn voor wol. Het onderste gedeelte en de manchet zijn geribd, wat zorgt voor een goede pasvorm op het hoofd.

  Gebreide traditie. Inis Meáin

  De Aran-eilanden, gelegen voor de Baai van Galway aan de westkust van Ierland, zijn in de wereld vooral bekend om de breikunst van hun bewoners. Inis Meáin (uitgesproken als Inisch Maan), het middelste van de drie eilanden, herbergt - naast minder dan 200 inwoners - een breifabriek met dezelfde naam, die er sinds de oprichting in de jaren zestig door de toegewijde Dubliner Tarlach de Blacam gebreide kleding van lokaal karakter en eerste kwaliteit produceert - overeenkomstig het motto van het bedrijf: "Go maire tú is go gcaithe tú é." ("Moge je lang leven om het te dragen").

  Productinformatie

  Artikel nummer 205689

   80% alpaca, 20% zijde. Gemaakt in Ierland. Universele maat
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen