Menu

Gebreide damessjaal

Meerkleurig
Nieuw
Gebreide damessjaal
Meerkleurig
  Meerkleurig
  € 79,90
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Zacht, verwarmend en kleurrijk

  Het zachte en verwarmende breisel van deze franjeloze sjaal is gemaakt van wol uit gecertificeerde biologische veeteelt en gerecyclede wol. Hieraan is twintig procent gerecycled polyamide toegevoegd, wat de sjaal zachter en tegelijkertijd duurzamer maakt. Het gebreide patroon is voorzien van opvallende ribbels en het levendige patroon bestaat uit kleurrijke strepen.

  Armedangels. Laten zien dat het anders kan

  Mode anders (en beter) ontwerpen, hulpbronnen sparen in plaats van uitbuiten en ontwerpen maken die de garderobe op lange termijn aanvullen - dat was het plan van Martin Höfeler en Anton Jurina, de oprichters van het Keulse label Armedangels. Of om het in de woorden van CEO Höfeler te zeggen: "Ik wilde eigenlijk alleen maar bewijzen dat het mogelijk is om een bedrijf op te bouwen dat winstgericht is en tegelijkertijd goed vooruitgaat." En wat in 2007 begon met een gewoon wit T-shirt is al lang uitgegroeid tot een succesvol fair fashion label. Wat onveranderd blijft, is het uitgangspunt dat alles zo duurzaam mogelijk wordt geproduceerd: ecologische materialen, transparante toeleveringsketens, duurzaam design en eerlijke arbeidsomstandigheden. Deze eerlijkheid wordt regelmatig gecontroleerd door verschillende onafhankelijke organisaties. Armedangels heeft het Fairtrade en GOTS keurmerk gekregen. Het label maakt ook deel uit van de Fair Wear Foundation.

  Productinformatie

  Artikel nummer 208005

   80% wol, 20% polyamide. Gemaakt in Turkije. Breedte 28 cm, lengte 200 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu