Menu

Gasvulling Waldmann Zak biros

Zwart
Gasvulling Waldmann Zak biros Zwart
Gasvulling Waldmann Zak biros
Zwart
8,90 €
5,50 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Een historisch stuk. In zilveren gewaad

(Ongecorrodeerd) zilver is in staat om ongeveer 99% van het invallende zichtbare licht te reflecteren, meer dan enig ander edelmetaal. Een van de bijzondere kenmerken van dit bijna wit glanzende metaal is de aangename warmte, die het zowel optisch als haptisch uitstraalt. Als materiaal voor schrijfinstrumenten heeft zilver naast alle esthetische voordelen nog een ander voordeel: de loop heeft een aangename zwaarte in de hand. In de loop van de tijd krijgt het materiaal ook een karakteristiek patina.

Een juweel met een praktische inslag

Dat kan geen toeval zijn: het familiebedrijf Waldmann bewijst zijn affiniteit met juweliersfabrikanten en hun productietechnieken alleen al door zijn hoofdkantoor in het Zwabische Birkenfeld bij Pforzheim. Waldmann produceert al sinds 1918 sterling zilveren schrijfinstrumenten in dit aloude centrum van de juwelenfabricage en de verfijning van schrijfinstrumenten.
Aan het oppervlak tonen details zoals de guilloché korrel- of lijnversiering en het fijn gegraveerde patroon op de loop de affiniteit van de ambachtsman met het decoratieve werk. Binnenin wordt tientallen jaren ervaring weerspiegeld in het zorgvuldig geconstrueerde mechanisme: een praktisch sieraad dat soepel functioneert.

Productinformatie

Artikel nummer 69247

Lood, speciaal gemaakt voor de sterling zilveren pocket biro's. Dankzij het hermetisch afgesloten overdruksysteem kan in vrijwel elke denkbare positie en omgeving worden geschreven - zelfs bij een snelle wisseling tussen boven en beneden of tussen koud en warm. Lijndikte M.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu