Menu
Genesis Footwear

G-Soley Unisex Sneaker

Wit-Zand-Groen
Genesis Footwear
G-Soley Unisex Sneaker
Wit-Zand-Groen
  Wit-Zand-Groen
  37
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 04.06.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Ongewone mix van materialen

  De G-Soley is een van de populairste modellen van het nog jonge label Genesis Footwear. Het bovenmateriaal van de allround comfortabele schoen is leervrij, hier worden plantaardige leeralternatieven gebruikt. De voering is gemaakt van katoen, bamboe en PET. De uitneembare binnenzool is gemaakt van kurk en EVA. Het kan eventueel vervangen worden door uw eigen inlegzolen. De licht geribbelde buitenzool is gemaakt van rubber, dat voor minstens 40% van natuurlijke oorsprong is.

  Duurzaam duurzaam: Genesis Footwear

  Genesis Footwear is een sneakerlabel dat zich richt op duurzaamheid, eerlijke arbeidsomstandigheden en verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen zonder afbreuk te doen aan het design. Daarom zijn Genesis-sneakers bijna volledig gemaakt van gerecyclede, duurzame en milieuvriendelijke materialen. Hoewel de productie ongeveer vijf tot zeven keer zo duur is als de grote spelers in de sneakerindustrie door de uitgebreide productie en de goede arbeidsomstandigheden, is de uiteindelijke prijs toch niet hoger. Dit is mogelijk omdat Genesis bewust geen klassieke reclame en marketing gebruikt, die ongeveer 70 procent van de prijs van de grote merken uitmaken. Last but not least: Genesis Footwear doneert een deel van de winst aan organisaties die zich inzetten voor het welzijn van de wateren, zoals One Earth - One Ocean, de Surfrider Foundation en Sea Shepherd.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209905

   Lederloos, plantaardig bovendeel. Katoen, bamboe en polyethyleentereftalaat (PET) voering. Uitneembare binnenzool van kurk en ethyleenvinylacetaat (EVA). Rubberen buitenzool. Gemaakt in China.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen