Menu

Framsohn Zomerdeken Wafel Piqué

Framsohn Zomerdeken Wafel Piqué
Framsohn Zomerdeken Wafel Piqué
64,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
momenteel niet beschikbaar

Algemene informatie

Veelzijdige lichtgewicht deken in wafelpiqué.

Het alternatief voor een laken of een leeg dekbedovertrek wanneer de nachten bijzonder warm zijn: de zomerdeken in wafelpiqué. Het is ook geschikt als lichte deken bij het luchten of zonnebaden en is een zeer aangenaam alternatief voor een pullover op zomeravonden op het terras. Wafelpiqué is bijzonder geschikt voor gebruik in de zomer, omdat de reliëfachtige honingraatstructuur van de stof klimaatkamers creëert, zodat het doek luchtig tegen de huid ligt.

Van het Waldviertel

De weverij Framsohn in het Neder-Oostenrijkse Waldviertel, een traditioneel textielgebied, maakt deze zomerdeken van wafelpiqué. Sinds 1908, en dit is tot op de dag van vandaag niet veranderd, zijn de technische werkvoorbereiding, het verven, het weven en de afwerking onder één dak gevestigd.

Productinformatie

Artikel nummer 86114

100% katoen. Oorsprong Pakistan. Basisgewicht 240 g/m2. Geteld garen in schering en inslag Nm 20. Rondom afgezet met een katoenen biaisband. Machinewasbaar tot 60 °C. Krimp ca. 6% (reeds verrekend in de snit). Geschikt voor droogtrommel. Gemaakt in Oostenrijk. Kleur wit.
140 × 220 cm. Gewicht 700 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu