Menu

Fox Arthus

Fox Arthus
  € 180,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  ARTHUS, de vos.

  Een Franse productie

  ADADA is het merk van Véronique Lacaze, een Franse vrouw die in Berlijn woont. Lange tijd was zij interieurontwerpster en projectleider voor het ontwerp van de etalages van een belangrijk Parijs warenhuis aan de Boulevard Haussmann, waar zij ook dierfiguren ontwierp als mascottes voor het merk. Dit werk heeft de moeder van twee kinderen nooit verlaten, ze richtte haar eigen merk op en laat sindsdien de mooiste fantasierijke wezens met de hand maken in Frankrijk. De stoffen zijn ook van Franse oorsprong. Dankzij dubbel stikwerk en een zorgvuldig oog voor vakmanschap zijn de ongewoon grote knuffeldieren in haar gevarieerde collectie lange tijd metgezellen, vrienden, echte maatjes en bewaarders van geheimen voor kinderen. De afwerking, de stoffen en de vullingen maken het mogelijk om voorzichtig te wassen op 30°, zelfs in de wasmachine.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206887

   Afmetingen: B 15 × D 17 × H 47 cm
   Gewicht: 240 g
   Materiaal: Bekleding: 80 % katoen, 20 % polyester, vulling: 100 % polyester
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu