Menu
Verso Design

Finse opbergdoos berken

Verso Design
Finse opbergdoos berken
  € 229,00
  € 99,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Orde in de chaos. Bewaren, opbergen en verstoppen

  U hoeft geen opruimfanaat, pedant of minimalist te zijn. Integendeel, als u de neiging heeft een beetje chaotisch te zijn, tot gezonde wanorde - volgens recente studies is dat beslist een teken van creativiteit en bevorderlijk daarvoor - zult u dit kleine meubelstuk meer waarderen dan alle andere systeembakjes, sorteerhulpjes of organisatiemiddelen. Want je hoeft je spullen eigenlijk niet te organiseren, maar kunt ze gewoon opbergen of snel uit het zicht verplaatsen. Sjaals en handschoenen, knuffels of breiwerk, schilderspullen, tijdschriften... Tegelijkertijd kan het kistje worden gebruikt als nacht- en bijzettafeltje of als krukje in de kinderkamer (alleen voor kinderen! Volwassenen zijn te zwaar). Het is gemaakt van natuurlijk berkenmultiplex, dat netjes is gelijmd en gespijkerd. Het deksel is slechts losjes aan het lichaam bevestigd, maar twee groeven grijpen de langsliggers van het lichaam vast, zodat het niet kan wegglijden. Het volledig onbehandelde hout kan naar wens worden geolied, in de was gezet, geglazuurd of gevernist. Of u kunt het zijn eigen patina laten ontwikkelen na verloop van tijd en gebruik. De opbergdoos is niet verder onderverdeeld, waardoor u maximale speelruimte heeft voor de toekomstige inhoud - en het kan binnenin een beetje rommelig zijn, per slot van rekening zal niemand het zien.

  Verso Design. Functioneel ontwerp uit Finland

  Wat in 1997 begon als een moeder-dochteronderneming groeide snel uit tot een gerenommeerd Fins designlabel. Sindsdien ontwerpen Kirsikka Savonen en haar twee dochters Tuttu Sillanpää en Tuuli Burmann in Helsinki alledaagse voorwerpen voor huis, keuken en kantoor. Functionaliteit staat voorop, evenals het gebruik van natuurlijke materialen zoals linnen, katoen en scheerwol of wolvilt en - uiteraard - hout. Finland is immers rijk aan bosgebieden en hout is altijd een belangrijke grondstof en broodwinning voor de bevolking geweest. In de 19e eeuw beleefde de houtverwerkende industrie een enorme bloei, maar de natuurminnende Finnen beheren hun bossen zo voorzichtig dat vandaag de dag 86% van het land nog steeds bebost is. Het spreekt vanzelf dat de ontwerpers van Verso Design niet alleen materialen en inspiratie uit de natuur halen, maar ook op een ecologisch verantwoorde manier produceren. Het traditionele Finse ontwerp van de producten is onmiskenbaar, en dankzij de moderne bewerking passen ze gemakkelijk in elke omgeving.

  Productinformatie

  Artikel nummer 36368

   Berkenhout en berkenmultiplex (herkomst Estland), onbehandeld. Gemaakt in Finland. Lengte 50 cm, breedte 34 cm, hoogte 24 cm. Gewicht 2,8 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen