Menu

Fauteuil Bell Chair

Wit
Nieuw
Fauteuil Bell Chair
Wit
  € 89,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  leeverbaar vanaf begin februari, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Een plastic stoel geproduceerd met behulp van monoblock technologie - op het eerste gezicht. Maar BELL-CHAIR, ontworpen door Konstantin Grcic, heeft het allemaal. Zo is de stoel iets bijzonders dat verder gaat dan de interessante, zacht gebogen vorm: hij is gemaakt van gerecycled polypropyleen, dat afkomstig is van het afval van de eigen productie van de fabrikant Magis en van het afval van de regionale auto-industrie in Veneto. Het gepatenteerde materiaal sluit de toevoeging van niet-gerecycleerd materiaal in hoge mate uit en is zelf 100% recycleerbaar. De comfortabele vorm dankzij de hoge rugleuning is stapelbaar en verkrijgbaar in drie kleuren. Max. Max. gewicht 110 kg.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204779

   Afmetingen: B 55 × D 53,5 × H 78 cm, zithoogte: 45 cm - stapelbaar
   Gewicht: 2,7 kg
   Materiaal: polypropyleen
   Ontwerp: Konstantin Grcic
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu