Menu

Estoril Stoel, Hout

RAL 5014 Duifblauw
Nieuw
Estoril Stoel, Hout
RAL 5014 Duifblauw
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Portugees icoon: geproduceerd sinds de jaren 1950 en een onmisbaar onderdeel van het publieke imago van Portugal, deze prachtige stoel is gemaakt van staal, weerbestendig gepoedercoat - en hier in een speciale versie met een zitting van weerbestendig larikshout. Het hout is onbehandeld, heeft een ongewoon hoge weerstand tegen verwering, zelfs in deze vorm omdat het inheems is in Europa, en kan seizoensgebonden buiten worden gebruikt. Behandeling - bijvoorbeeld oliën - is niet nodig, maar wel mogelijk. Larikshout wordt na verloop van tijd grijs door UV-straling, waardoor de in het hout aanwezige lignine vrijkomt. Bij behandeling met olie raden wij aan een geschikte olie met pigmentatie te gebruiken, omdat dit grijs worden voorkomt of vermindert.

  <br />Let op:

  Stel het meubilair niet voortdurend bloot aan volledige weersinvloeden. Het hout past zich aan en verandert van vorm (lichte scheurvorming en vervorming mogelijk) en kleur (de typische grijze verkleuring kan worden vertraagd met houtolie) afhankelijk van het omgevingsklimaat.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207599

   Dimensions: B 52,5 × D 52 × H 76 cm, zithoogte: 41,5 / 44,5 cm - stackable
   Gewicht: 6,8 kg
   Material: staal, met poedercoating; latten: lariks (herkomst: Portugal); poten: kunststof
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Op passende wijze gecombineerd

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu