Menu

Emmerrol Houten latten

Emmerrol Houten latten
119,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Er zijn veel houten pottenrollers. Het is echter zeldzaam om de oprolbare onderzetters van plantenpotten in overtuigende kwaliteit te krijgen. Reden genoeg voor ons productmanagement om een speciaal model te laten maken. Deze pottenroller voor binnen wordt exclusief voor Manufactum gemaakt in een timmermanswerkplaats in Lüneburg: van Douglas spar, eiken en beuken latten, stevig aan elkaar geschroefd met apparaatwieltjes met rubberen banden, waarvan er één zelfs kan worden vergrendeld.

Manoeuvreerbare houten emmer dolly.

Houten latten van verschillende breedtes en van drie verschillende houtsoorten worden hier samengevoegd tot een stevige emmer dolly: Eik, Douglas spar en beuk. Op zijn vier kogelgelagerde apparatenwielen (één wiel is vergrendelbaar) kan de stevige emmerdolly soepel in alle richtingen worden verplaatst. De met rubber beklede loopvlakken van de wielen laten geen sporen na op de vloer.

Productinformatie

Artikel nummer 13734

Voor gebruik binnenshuis. Houten latten van eiken, douglasspar en beuken. Vier apparaten zwenkwielen met rubberen loopvlak, waarvan één vastzetbaar.
34 x 34 cm, hoogte 11 cm. Gewicht 3,2 kg.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu