Menu

Emaille Mini Bundt Cake Vorm

Exclusief
Emaille Mini Bundt Cake Vorm
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Emaille van Riess

  Net als een grote is deze kleine Guglhupfform naadloos uit één stuk getrokken, wat goed is voor zowel de duurzaamheid als het bakresultaat, omdat het materiaal - zwart geëmailleerd staal - de ovenwarmte gelijkmatig geleidt. Als u met kinderen bakt, kan het interessant zijn om te weten dat het met glas beklede materiaal vooral snij- en krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken is.

  De bakker heeft gebeld

  Zelf de bakingrediënten mengen en dan met eigen handen het deeg kunnen kneden - dat is een van de grootste geneugten voor kinderen. Zelfs iets schijnbaar eenvoudigs als het uitsnijden en versieren van boterkoekjes geeft hen vaak het grootste plezier. Bij het hanteren van keukenweegschalen en elektrische apparaten hebben de jongeren zeker nog hulp van hun ouders nodig. Ze kunnen echter zelf omgaan met taartvormen en deegschrapers, deegrollers en gebakskwasten na een beetje instructie (zolang er geen kleine competitie is tussen broers en zussen - "Ik wil!", "Nee, ik!"). - maar dat wordt minder, dat beloof ik.)

  Wij bieden bakgerei aan in een formaat dat geschikt is voor kinderen. Wij hanteren dezelfde kwaliteitscriteria voor onze selectie als voor onze producten voor volwassenen. Dus hoewel officieel tot speelgoed verklaard, zien wij al deze dingen als serieus en serieus keukengerei.

  Productinformatie

  Artikel nummer 89934

   Plaatstaal zwart gelakt. Gemaakt door Riess in Oostenrijk. Ø 13 cm, hoogte 6 cm. Volume 270 ml. Gewicht 190 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu