Menu

Emaille lunchdoosdrager

Emaille lunchdoosdrager
  € 80,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Uit de mode. Handvat blikken

  Vroeger vond je ze in veel pauzeruimtes: geëmailleerde lunchblikken zoals deze, met een nauwsluitend deksel en een draaibare stop inclusief handvat. Hier kunnen twee containers in één drager worden gecombineerd, zodat salade en warm eten ook apart kunnen worden meegenomen voor een kleine lunch onderweg.

  Echt email. Proviandblikken van Riess

  Ze vervangen allemaal de gebruikelijke kleine kommetjes en schaaltjes van plastic. De emaille blikken - verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende inhoud - zijn elk voorzien van een nauwsluitend deksel en een draaibare stop met handvat. De geëmailleerde blikken zijn ook bestand tegen de hitte van (conventionele) ovens, zodat het zelfs mogelijk is voedsel op de kookplaat opnieuw op te warmen met een lage warmte-inbreng. Maar om dit te doen, moet je het deksel verwijderen. Het voordeel van emaille is dat het zeer gemakkelijk schoon te maken is, krasbestendig en geur- en smaakloos.

  Productinformatie

  Artikel nummer 89466

   Twee emaille dozen met deksels. Sluitingsbeugel van roestvrij staal. Gemaakt in Oostenrijk. 1,2 l volume per pot. Ø 18,5 cm, hoogte 21 cm. Gewicht 1,2 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu