Menu

Eikenbladeren ontbijtbestek

Eikenbladeren ontbijtbestek
Eikenbladeren ontbijtbestek
Eikenbladeren ontbijtbestek
€ 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Het origineel-Eichenlaub. Gesmeed

Het is een beroemd bestek. Dit is het origineel, zoals het sinds 1910 in Solingen wordt gesmeed onder het merk "Eichenlaub": een bestek met een wangvat, uit één stuk gesmeed uit roestvrij staal.
Alle lemmeten zijn matblauw geplateerd en met de hand gepolijst. De "Eichenlaub" handvatten worden zorgvuldig met de hand gemonteerd, geklonken en fijn gepolijst. Zij zijn gemaakt van "Paperstone", een jonge, duroplastische harde stof, vervaardigd uit een mengsel van oud papier en fenolharsen. Zoals alle materialen van deze orde, is het zeer resistent. Een poetsmiddel geeft het een matte glans en het voelt aangenaam aan. In ieder geval gebeurt het schoonmaken uitsluitend onder stromend water met een beetje afwasmiddel.

Productinformatie

Artikel nummer 67347

2 stuks (1 mes en 1 vork van het tafelbestek). Gemaakt in Duitsland.
Gewicht van het mes ca. 60 g, totale lengte 22,5 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu