Menu

Duo Winterdeken Scheerwol

155 × 220 cm
Duo Winterdeken Scheerwol
155 × 220 cm
  155 × 220 cm
  € 269,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Voor vrieskou. Zuivere scheerwol

  De duo-quilt bestaat uit twee afzonderlijke quilts gevuld met zuivere scheerwol, die rondom aan elkaar zijn gequilt. Hierdoor vormt zich tussen de dekbedden een isolerende luchtkamer, die voor extra warmte zorgt. Voor de vulling wordt de zuivere scheerwol verwerkt tot een dicht vlies; het heeft een hoog warmte-isolerend vermogen, kan veel vocht opnemen en is temperatuurregulerend, zodat een aangenaam, droog slaapklimaat ontstaat.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67296

   Vulling 100% scheerwol. Herkomst Europa, vulgewicht 600 g/m². Vulling van vezeldicht satijn, 100% katoen. Herkomst India, basisgewicht 120 g/m², garengetal Nm 100. Kleur naturel. Gestikt in halve cirkels, met omringende randrol. Van de Allgäu.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu