Menu
PROLANA

Duo winterdeken kameelhaar

155 × 220 cm
PROLANA
Duo winterdeken kameelhaar
155 × 220 cm
  € 499,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Houdt je dubbel warm en droog. Duo deken met camel fluff haar

  Dit winterdekbed heeft uitzonderlijk goede klimaatregulerende eigenschappen, omdat het gevuld is met zacht, Mongools kamelenpluis en zo zorgt voor een bijzonder warm en droog slaapklimaat. Het uiterst fijne kamelenpluis, dat hier ongeverfd en ongebleekt wordt gebruikt, kan door zijn sterke kronkel veel warme lucht opslaan en dus uitstekend isoleren. Nog een pluspunt dat zorgt voor een aangenaam droog slaapklimaat: kamelenpluis voert vocht sneller af van het lichaam dan ander fijn haar. Voor de vulling wordt een dicht geweven, fijn perkal van biologisch katoen gebruikt dat is gecertificeerd volgens iVN (internationale vereniging van de natuurlijke textielindustrie) en GOTS (Global Organic Textile Standard). Dankzij de comfortquilting nestelt de deken zich heerlijk tegen je lichaam, en een speciale naad in het nekgedeelte zorgt ervoor dat de deken zich ook hier goed aanpast. Het dekbed is gemaakt als een zogenaamd duo-dekbed, waartussen twee aan elkaar genaaide afzonderlijke dekbedden een isolerende luchtkamer vormen die extra warmte geeft. Het is daarom bijzonder geschikt voor mensen die gemakkelijk bevriezen - zo blijft u zelfs in de koudste winternachten warm en droog onder het dekbed. Het duo winterdekbed wordt vervaardigd in Allgäu.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209884

   Vulling 100% kameelhaar, herkomst China. Overtrek 100% katoen, herkomst Pakistan. De deken is niet wasbaar en moet dus regelmatig gelucht worden. Gemaakt in Duitsland.
   155 × 220 cm. Vulgewicht 1.600 g. Totaal gewicht 3.750 g.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Niet strijken
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen